De agenda naar een federaal Europa

screenshot_177

Emmanuel Macron, de nieuwe Franse president, nam tijdens zijn campagne het politieke bestel op de schop en wist tegelijkertijd de opkomst van Marine Le Pen te keren. Met alle gevolgen van dien uiteraard. Sinds de overwinning van Emmanuel Macron is kun je inderdaad stellen dat de populistische wind is uitgewaaid. Alleen is daar een veel guurdere wind voor in de plaats gekomen namelijk: Europees federalisme. Het Europees federalisme is in feite iets wat niet is komen aanwaaien door de Franse verkiezingen, maar is een agenda waar al veel langer aan gewerkt is.

We weten dat na de Brexit een intern rapport tussen Frankrijk en Duitsland is opgesteld, waarin wordt gepleit voor een EU Superstaat (zie hier).

We weten dat Donald Trump gecontroleerd wordt door de Rothschild Familie (zie hier).

We weten dat Emmanuel Macron gecontroleerd wordt door de Rothschild Familie (zie hier).

We kennen het machtssysteem van de Europese unie en we weten dat de bankiersfamilie Warburg daar aan de touwtjes trekt (zie hier).

We kennen de worden van Merkel: “de tijd dat we volledig op andere konden rekenen is tot zekere hoogte voorbij, dat heb ik de laatste dagen gemerkt en daarom (…) moeten wij Europeanen ons lot echt in eigen hand nemen” (zie hier).

Het is dan niet mogelijk om tot de volgende conclusie te komen: De Rothschild Familie en de bankiersfamilie Warburg zijn flink zijn bezig een centrale macht te vormen. Stap 1 is de opkomst van Donald Trump. Hij wordt president van Amerika en in die rol mag hij vooral geen leiderschap nemen in Europa. Zo bestaat er onenigheid over immigratie, over klimaat, over vrijhandel en over de betrekkingen. Hierdoor wordt de weg vrij gemaakt voor ‘nieuw leiderschap in Europa’. Stap 2: Emmanuel Macron, die voor meer Europese integratie is, moet het opnemen tegen de rechts populistische Marine le pen. Tijdens de campagne mag Le Pen dan wat extreme uitspraken doen zodat Macron wint. Nu mag Macron samen met Merkel het federale Europa uitbouwen. Stap 3 is al in werking getreden. De EU neemt nu al de eerste stap naar een militaire commandocentrale (zie hier). Straks wordt dat zoals in het plan beschreven staat een Europees leger opgericht. Waardoor onze soldaten niet meer onder Nederlands gezag vallen.

Stap 4 zal aanbreken als Europa een federale superstaat is en als de termijn van Donald Trump afloopt. Die heeft tot nu toe mooi het kolonisatieverdrag TTIP tegengehouden. In het kort komt TTIP er op neer dat ons we ons voedselsysteem moeten aanpassen naar die van de VS. Dat we ons arbeidsrecht moeten aanpassen aan de VS, ECT. Wie niet met de eisen van de VS meegaat wordt terechtgesteld via Investor state dispute settlement. In mijn film ‘de verkiezing kolonisatie’ leg ik het goed uit (zie hier). In dit filmpje van de Socialistische Partij (SP) wordt het nog beter uitgelegd. Kortom: een kolonisatie die Europa Amerikaanse regels oplegt. Na 2020 zal Trump waarschijnlijk niet meer meedoen met de Amerikaanse verkiezingen of zal bewust niet winnen en vervangen worden door weer een Rothschild marionet die definitief Europa onder Amerikaans gezag plaatst. Waardoor de Rothschild en de Warburg familie de centrale macht krijgen over Europa en Amerika.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s