Komt de waarheid over de vaccinaties langzaam uit?

MV5BMjI1NTEzNTMzNl5BMl5BanBnXkFtZTgwMzQ2ODk0ODE@._V1_UY1200_CR89,0,630,1200_AL_

Momenteel gebeuren er vele interessante processen in de wereld. Vooral op politiek niveau. Tegenwoordig ook op medisch niveau. Langzaam komt het bedrog van decennialang vaccineren uit. Na de indrukwekkende documentaire “The Truth about Vaccines”, komt nu de film VAXXED uit. VAXXED gaat over hoe het Centre for Disease Control (CDC) in 2004 een studie over het verband tussen het BMR-vaccin en autisme heeft gemanipuleerd. De onderzoeksresultaten wezen op een duidelijk verband tussen autisme en vaccineren. Maar het CDC besloot het onderzoek in de doofpot te stoppen.

Dit is voor de duidelijkheid niet zomaar een doofpot incident. De afgelopen jaren zijn serieus onderzoek naar de gevolgen van vaccineren in de doofpot gestopt. Om een aantal voorbeelden te benoemen:

 

 

In 2009 bleek uit grootschalig Amerikaans onderzoek naar kinderen in 34 landen dat er een verband bestaat tussen het aantal vaccins en het sterftecijfer onder baby’s (zie hier). Hoe meer doses vaccins hoe groter de kans op kindersterfte aldus het onderzoeksrapport.

Uit recent onderzoek (2017) van de Yale universiteit blijkt dat er een verband bestaat tussen vaccinaties en hersenaandoeningen (zie hier). Gedurende 5 jaar heeft de Yale universiteit onderzoek gedaan naar kinderen in de leeftijd van 6-15. Ze onderzochten de verschillen tussen kinderen die gevaccineerd waren en kinderen die niet gevaccineerd waren. Uit het onderzoek bleek dat meer dan 95.000 onderzochte kinderen hersenaandoeningen hadden zoals ADHD, anorexia nervosa, obsessief-compulsieve stoornis (OCS), bipolaire stoornis, depressie of een angststoornis.

Deze onderzoeken werden net als de in 2004 afgenomen studie over het verband tussen het BMR-vaccin en autisme geneert. Met alle gevolgen van dien. Het aantal kinderen met autisme stijgt massaal in de VS (zie hier). In de film VAXXED wordt op basis van statistieken voorspelt dat in 2032 1 op de 2 kinderen autisme heeft. Ondanks al deze feiten wordt de waarheid keihard ontkent door organisaties zoals NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) (zie hier). Het belangrijkste feit is zit hem in de historie van Autisme. Feit is dat sinds de jaren 50 het Autisme wereldwijd groeit (zie hier). Feit is dat sinds de jaren 50 men begon met vaccineren. De relatie tussen vaccineren en Autisme is dus spijkerhard.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s