Interessante ontwikkelingen tijdens de Franse presidentsverkiezingen.

screenshot_1610

In Frankrijk doen zich momenteel interessante processen voor. Zowel voor als na de eerste ronde van de presidentsverkiezingen. In de rechter vleugel zoeken Marine le Pen en François Fillon toenadering tot Rusland. Toenadering tot Rusland is hard nodig voor stabiliteit en wereldvrede. Vooral nu Trump, anders dan hij beloofde in zijn campagne, de brand met Rusland juist heeft verslechtert.

François Fillon, wil als hij tot president wordt gekozen, de sancties tegen Rusland opheffen en de dialoog aangaan. Hij ziet ook in Poetin een bondgenoot om samen te werken aan een oplossing van het Syrië-conflict. Hij wil dat Frankrijk meer toenadering zoekt tot Poetin en Assad (zie hier).

Marine le Pen neemt pro Russische standpunten in. Zo stelt Le Pen net als Trump dat de annexatie van de Krim niet illegaal was (zie hier). FN wil uit de NAVO (zie hier). Het FN ziet de NAVO als grootste bedreiging van de wereldwijde vrede, omdat de NAVO zich ontwikkelt tot een gevaarlijke oorlogsmachine tegenover Rusland. Le Pen is fel tegen de oorlogsophitsing tegen Rusland, zo bleek mede in een interview met haar in Newsnight. Nadat Emily Maitlis Le pen vroeg of Frankrijk de Baltische staten of de Oekraïne zou verdedigen tegen een Russische invasie reageerde Le Pen woedend: “U wilt ten koste van alles oorlog! Wat is uw probleem? Wilt u een derde wereldoorlog beginnen? (zie hier).

Ondertussen wordt Poetin neergezet het brein wat de Franse verkiezingen beïnvloed (zie hier). Dit pas weer in het plaatje van het elitaire EU principe: De omgekeerde wereld. De werkelijkheid is dat Obama de Franse verkiezingen van 2012 beïnvloede, zo wist Wikileaks te onthullen (zie hier). De leugens over Rusland moeten we overigens al jaren slikken in de media.

Rusland is sinds de annexatie van de Krim afgeschilderd als een monster die ons wil bezetten. De waarheid achter de “annexatie” en het demoniseren Poetin ligt veel genuanceerder. Voor de mensen die de voorgeschiedenis niet hebben gevolgd kijk dan maar even dit filmpje.

Wat men goed moet beseffen is dat door het EU associatieverdrag indirect heeft bijgedragen aan het ontstaan van de burgeroorlog in Oekraïne. Het land is gesplitst in een pro-EU en een pro-Rusland kamp. De onrust van de burgeroorlog sloeg over naar de Krim. Dit zag Poetin met lede ogen aan. Niet alleen de belangen spelde een rol voor Poetin, maar ook hoe zijn volk leed onder  de burgeroorlog. Inderdaad Poetin heeft de Krim bezet, maar wat wordt doodgezwegen is het feit dat de Krim op 16 maart 2014 in een referendum voor aansluiting bij Rusland heeft gestemd. Maar liefst 96,7% stemde voor. Bron: (klik hier). Ik vraag me dan oprecht af waar gaat de hele Rusland hysterie over? Naar mijn mening is het duidelijk: Poetin wilde de Krim annexeren om zijn volk een burgeroorlog te besparen en het volk gaf Poetin toestemming hiervoor.

Om terug te kommen op de verkiezingen in Frankrijk: Wat ik opmerkelijk vond is dat in de gevestigde media, zoals dit artikel in de Volkskrant, het scenario al beschreven werd voor de verkiezingen. De Franse filosoof Alain Finkielkraut vond het ook veel weg hebben van een vooraf geschreven scenario (zie hier). Gisteren bleek dat inderdaad Macron met moet opnemen tegen Le Pen (zie hier).

Deze Emmanuel Macron is niet veel meer dan een marionet van het EU establishment. In april 2016 richten hij de politieke beweging En Marche! op. Aan de massa-immigratie daar hoeft volgens Macron niets aan gedaan worden. Europa moet er maar immers aan wennen (zie hier). Hij is uitgesproken voorstander van Merkels immigratie beleid (zie hier). Terwijl Bewezen is dat Merkels immigratie beleid lijdt tot exploderende criminaliteit. Dat blijkt bijvoorbeeld uit  een rapport van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BKA). Uit dat rapport blijkt dat na de massa immigratie van 2015 de criminaliteit onder immigranten met 52,7% toenam (zie hier). Een stem op Macron is dus een stem voor meer criminaliteit en dus meer onveiligheid. Een stem op Macron is ook een stem op het EU establishment. En sterker nog een stem op Macron is een stem op de Rothschilds. Vast staat dat Macron heeft gewerkt bij Rothschild & Cie, daar deed hij belangrijke zakentransacties. In hoeverre deze man een Rothschild marionet is is speculatie.  

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s