De historische nederlaag van de PVDA. En de overwinning op de democratie.

De dag na de verkiezingen: Het volk heeft gister afgerekend met het verkeerde soort populisme, aldus Mark Rutte. En ik denk dat Rutte daar een punt in heeft. “Het verkeerde soort populisme” wordt in feite de zionistische politici mee aangeduid. Die ramkoers zouden kommen te liggen met de islamitische wereld als zij het daadwerkelijk voor het zeggen zouden krijgen. Dit is dan het spanningsveld  proces tussen de politieke zionisten en de islam (zie hier).

Maar los van de populisten heeft het Nederlandse volk zich bevrijd van de antidemocratische PVDA. De PVDA doet zich voor als democratische partij, maar promoot feite niets meer dan een socialistische heilstaat. Dat blijkt op de manier hoe al hun politieke tegenstanders worden gedemoniseerd. Dat begon natuurlijk bij Hans Janmaat. Onder leiding van de PVDA die na de tweede Kamerverkiezingen in 1982 de grootse partij werd, ging bijna niemand op de argumenten van Janmaat in. Fascist. Racist. NSB-er. Nazi. Zo werd Janmaat weggezet.

Het klimaat rondom Janmaat werd vooral door PVDA politici opgestookt. Resulterend in de ene na de andere bedreiging, met als dieptepunt de brandbomaanslag op het hotel in Kedichem. Vandaag de dag zit nog steeds Wil Schuurman (de vrouw van Janmaat) ten gevolge van die brandbomaanslag in een rolstoel (zie hier). Janmaat verdween van het toneel. Al snel kwam de columnist en schrijver Pim Fortuyn op. Fortuyn vormde een serieuze bedreiging voor de PVDA, maar ook voor de politieke elite in z’n algemeen. Wie veel tijd en zin heeft is het een aanrader om de documentaire Pim Fortuyn de stem van het volk te kijken (zie hier). In deze documentaire zie je duidelijke voorbeelden hoe de PVDA Fortuyn heeft gedemoniseerd. Zo legde Rob Oudkerk tijdens de Februaristaking de link tussen Fortuyn en de tweede wereldoorlog (zie hier). Fortuyn deed later de beroemde uitspraak: “als mij wat gebeurt zijn zij mede verantwoordelijk”.

Nadat Fortuyn van het toneel verdween verscheen kort daarna Geert Wilders. Wilders heeft het ook zwaar te voorduren gehad. Zo werd Wilders verweten hetzelfde te doen als terroristen (zie hier). Zo werd Wilders een gevaar voor de rechtstaat genoemd, omdat hij opriep democratisch en geweldloos in verzet te komen tegen de vluchtelingenstroom in 2015 (zie hier). Wilders zij duidelijk: “als de kogel komt staat er PVDA ingegraveerd”. Iets wat niet eens zo gek is aangezien de PvdA voorzitter in Katwijk Wilders op Twitter dood wenste (zie hier).

Helaas gaat het nog verder. Lodewijk Asscher zette in de wereld draait door Trump op een lijn met Adolf Hitler (zie hier). De argumenten die Asscher hiervoor aandraagt snijdt geen hout. Ten eerste spreken we hier over een fictief boek. Ten tweede heeft er nooit een verkiezingsstrijd plaatsgevonden tussen Charles Lindbergh en Roosevelt! Een de vergelijking gaat niet op en is tevens gebaseerd op fictie. Als in 1940 Charles Lindbergh werkelijk de tegenkandidaat was van Roosevelt had Asscher een punt.

We zien dus een duidelijk patroon dat de PVDA decennia lang immigratiekritiek heeft vermengt met nazisme. De ironie is dat de opa van Lodewijk Asscher Abraham Asscher zelf een kwalijke rol heeft gespeeld tijdens de tweede wereldoorlog. Abraham Asscher werd in 1941 door de Duitse bezetter aangewezen om de Joodse Raad voor te zitten. Asscher was dus indirect betrokken bij Joodse massadeportaties (zie hier). Zijn werk onder de Duitse bezetters voerde hij goed uit. Dan bleek ook uit zijn “verstandige adviezen”.

screenshot_351

Natuurlijk kun je iemand er niet op aanspreken wat zijn opa in het verleden fout heeft gedaan. Dat geldt ook voor Lodewijk Asscher. Opmerkelijk mag het natuurlijk wel genoemd worden, want dit is een echte link met het nazisme. Je zou dan wel verwachten als je eigen opa deze fouten heeft gemaakt dat je over andere toch een toontje lager zal zingen.

Ook is ironisch dat de PVDA zelf niet democratisch is. Uit verschillende onderzoek blijkt dat zowel de Amerikanen als de Europeanen geen immigratie naar continent willen.

moslims

C4KsAb0UcAAtpOe

 

 

De PVDA geeft daar geen gehoor aan. Integendeel: Zo wil minister Plasterk een boeteheffing voor gemeentes die te weinig vluchtelingen opnemen. Het gemeentebestuur wordt hiermee buiten spel gezet.

In Nederland is bijvoorbeeld een meerderheid voorstander om zwarte piet in de huidige vorm te behouden. Niet als het aan Meneer Asscher ligt. De meerderheid moet zich aanpassen aan de minderheid aldus Asscher.

Directe democratie: Dat is een naziding volgens de PVDA.

De kiezer is afgehaakt. Op 15 maart heeft het Nederlandse volk de grootste antidemocratische partij de les geleerd. Geleerd wat democratie is. Geleerd dat er wel naar hun geluisterd moet worden. Ik hoop dat die les is binnen gekomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s