De cirkel van ellende

hqdefaultFT9HEQ3P

Het afgelopen weekend sloeg de vlam in de pan. Het is zelfs Internationaal nieuws. Internationaal staan we al in het nieuws vanwege de verkiezingen. Erdogan noemde ons fascistisch en nazistisch. De waarheid ligt precies andersom. In deze video wordt het duidelijk uitgelegd door een dappere turk die wel door Erdogan heen lijkt te prikken (zie hier). Dit staat ook nog eens los van de feiten dat er degelijk een lijn te trekken valt tussen Hitler en Erdogan. Als je kijkt naar het referendum in 1934 in nazi-Duitsland zie dat daar sprake was van pure intimidatie en manipulatie (zie hier). In Turkije zie je een soort gelijk proces. Je kan zien dat Erdogan de bizarre matregelen neemt om het referendum te beïnvloeden (zie hier). Flyers van de antirookbrochures “NEE tegen roken” moest weg om mensen maar niet op het idee te brengen om NEE te stemmen in het referendum (zie hier). Het is bovendien ook nog eens opmerkelijk dat Erdogan zelf refereert naar het bestuurlijk systeem van Adolf Hitler als voorbeeld voor zijn presidentiële systeem (zie hier).

 Maar ja, als we naar ons eigen land kijken zien we Geert Wilders, een politici die gecontroleerd wordt door het zionisme en ook de zionistische wil vertegenwoordigd. Bijvoorbeeld om de “antisemitische” EU aan te pakken (zie hier). Maar ook is Wilders van begin af aan tegen Turkije als staat al geweest. Vanwege het feit dat Turkije een islamitisch land is. Wilders stapte uit de VVD omdat hij niet wilde dat Turkije toetrad tot de Europese unie (zie hier). Erdogan, daar is Wilders al helemaal fel tegenstander van. Wilders noemt Erdogan bijvoorbeeld een islamofascist. In 2015 maakte Wilders Turkije via een videoboodschap duidelijk dat de Turken weg moesten blijven (zie hier).

 Je ziet hier dus het spanningsveld tussen islamisme en zionisme. Dit zien we door heel Europa. Niet alleen in de politiek maar ook tussen bevolkingsgroepen. Wie de serie de kanarie in de kolenmijn heeft gezien zal dat beamen (zie hier). Deze bevolkingsgroepen zijn met name moslimjongeren en joden. Wat opvalt aan deze serie is dat deze moslimjongeren boos zijn dat Palestina is bezet door “de joden” (werkelijkheid zionisten). Door de immigratie is er dus een kwaad systeem opgezet waar joden het slachtoffer van zijn. Daarom zijn ook de politieke zionisten zoals Wilders tegen immigratie van moslims. Het oplaaiende antisemitisme zien we in Frankrijk en ook in ons land. De dommigheid is dat deze moslimjongeren, Israël waar ze zo fel tegen zijn, alleen maar in de kaart spelen. Steeds meer joden denken om naar Israël te emigreren en sommige zijn zelfs al geïmmigreerd naar Israël. Waardoor Israël sterker wordt en Palestina verzakt. De rechts populisten gooien olie op het vuur door Israëlkritiek weg te zetten als antisemitisme. Tot woede natuurlijk van de moslimjongeren. En zo is de cirkel van ellende rond.

Precies het zelfde gebeurd er als u op de PVV stemt. Een stem voor Wilders is een stem voor oorlog met de islamitische wereld. Kijk wat er in de wereld aan de hand is. Ik snap heel goed dat mensen geïrriteerd zijn door de linkse elite, de immigratie, de hoge aantallen migranten, het verzwijgen van immigranten misdrijven, zoals het de massa verkrachtingen van Europese vrouwen (zie hier), en de eeuwige discussie over zwarte piet. Maar Wilders biedt daar een korte termijn oplossing voor. Wij zitten Wilders te vereren, maar ondertussen wil Wilders moskeeën sluiten en de koran verbieden waardoor moslims juist radicaliseren. Denk daar goed over na. En denk ook eens over dat door heel Europa een rechts populistische stroming waait. Ondertussen ontwikkelt Turkije zich tot een grootmacht zowel economische als militair (zie hier). Het anti-islam sentiment, het onvoldoende respect voor de Turkse gemeenschap in Europese landen en de aanhouden stroom Turken die hun dubbele nationaliteit zullen verliezen en uit worden gezet naar Turkije zal Erdogan zwaar op de maag liggen. Is het dan ondenkbaar dat Erdogan met zijn inmiddels sterke leger Europa zal binnenvallen om “eigen volk te bevrijden”? Denk daar alsjeblieft over na als op 15 maart na de stembus gaat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s