Wereldwijde spanningen. Oorlog tussen zionisme en islam hangt in de lucht.

erdogan_netanyahu

Vandaag keek ik naar WNL Goedemorgen waar Geert Wilders te gast was. Wilders reageerde daar op de aankondiging die president Erdogan deed om in Europa op verkiezingstournee te gaan (zie hier).Al eerder viel mij op dat er een proces gaande is resulterend in een mogelijke derde wereldoorlog. Misschien is dat een beetje ver gezocht, maar wat vandaag de dag gebeurt spreekt boekdelen. Turkije vormt de voedingsbodem voor dit conflict. Naar mijn mening zijn we terug in 1934 beland. Ik zie een vergelijkbaar proces tussen Turkije en nazi-Duitsland. Als je kijkt naar het referendum in 1934 in nazi-Duitsland zie dat daar sprake was van pure intimidatie en manipulatie (zie hier). In Turkije zie je een soort gelijk proces. Je kan zien dat Erdogan de bizarre matregelen neemt om het referendum te beïnvloeden (zie hier). Flyers van de antirookbrochures “NEE tegen roken” moest weg om mensen maar niet op het idee te brengen om NEE te stemmen in het referendum (zie hier).

De spanningen die er nu ontstaan in Europa is pas het begin. Turkije wil door heel Europa campagne voeren om Europese Turken over te halen om voor de geplande grondwetswijzingen te stemmen. Met name in deze zaak die de spanningen tussen de zionistische politici zoals Geert Wilders en de islam. Om enkele voorbeelden te noemen.

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu houdt Wilders persoonlijk verantwoordelijk Nederland in verkiezingstijd in gijzeling te houden (zie hier).

Wilders kondigde op zijn beurt een demonstratie aan bij de Turkse ambassade (zie hier).

Marie Le Pen heeft zich altijd negatief uitgelaten over migrantendeal die de EU en Turkije sloten (zie hier).

Erdogan zelf is druk bezig om zijn militaire apparaat te hervormen naar een sterk leger (zie hier).

Erdogan heeft de islamitische wereld opgeroepen om samen een blok te vormen tegen… (zie hier).

Je ziet duidelijke spanningen tussen het anti-islam sentiment van de rechts-populisten die onderdeel zijn van het zionistisch establishment en de islamitische wereld.

Mijn voorspelling is dat in de komende jaren in een conflictenstroom terecht zullen komen met Turkije en wellicht zelfs de islamitische wereld. De rechts-populisten hebben de wint mee. Het EU establishment zal verdwijnen. De rechts-populisten zullen elkaar vinden. Resulteerde in een Pro Israëlisch Europa. Turkije zal zich de komende jaren ontwikkelen tot een grootmacht waaronder ook militair. Erdogan is fel tegen het zionisme en Israël (zie hier en hier). Althans zo doet hij zich voor. In de werkelijkheid blijkt dat op z’n zachts gezegd wel mee te vallen (zie hier). Maar ja, electoraal is het goed om anit-Israëlisch te zijn voor de islamitische kiezers. Het anti-islam sentiment, het onvoldoende respect voor de Turkse gemeenschap in Europese landen en de aanhouden stroom Turken die hun dubbele nationaliteit zullen verliezen en uit worden gezet naar Turkije zal Erdogan zwaar op de maag liggen. Is het dan ondenkbaar dat Erdogan met zijn inmiddels sterke leger Europa zal binnenvallen om “eigen volk te bevrijden”?

Dit is niet een kwestie van complot of doemdenken, maar een kwestie van verbanden leggen.

15 Maart 2017 zal historisch worden.

16 april 2017 zal historisch worden.   

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s