De revolutie tegen de vaccinatiemaffia en de herwinning van het gezond verstand.

i3

Jarenlang werden alle onderzoeken en alle signalen over de schadelijkheid van vaccinatie genegerd en gecriminaliseerd met alle gevolgen van dien. Ondertussen zijn er duizenden meisjes die lijden onder verschrikkelijke ziektes door vaccinaties. Niemand leek er tegen op te staan. Jarenlang werd het kwam de farmaceutische industrie hiermee weg. In de loop der jaren is een minderheid onder de Nederlandse bevolking wakker geworden. De staat is minmiddels ook al aansprakelijk gesteld voor de gevolgen van vaccineren. Al met al hangt er een revolutie in de lucht tegen de vaccinatiemaffia. Deze revolutie vind niet alleen plaats in Nederland, maar ook in de VS onder Donald Trump. Trump spreek zich al jaren negatief uit over vaccineren en is ervan overtuigt dat er een verband bestaat tussen autisme en vaccinaties. Inmiddels gelooft een derde van de Trump aanhangers dat er een verband bestaat tussen autisme en vaccineren.

De gedachte van Trump dat vaccinaties autisme veroorzaken vind ik niet meer dan logisch. Een pasgeboren kind hecht zich aan de veiligheidssituatie wat de ouders het kind bieden. De veiligheidssituatie brengt stabiliteit en vertrouwen met zich mee. Die veiligheidssituatie, stabiliteit en vertrouwen worden doorbroken wanneer ineens een vreemde arts een vaccinatie met rotzooi naar binnen spuit. Vanaf dat moment verliest het kind de veiligheid die hem is geboden. In het onderbewustzijn speelt de gedachte dat je ouders je verraden hebben. Vervolgens creëert het kind zelf een veilige wereld om zich heen waar hij of zij zich wel veilig voelt. In een eigen wereld leven is bijvoorbeeld een belangrijk kenmerk van autisme.

Nu Trump president is maakt hij direct beleid op de gevaren van vaccineren. Trump benoemde de vaccinatiekritische Robert F. Kennedy jr, de zoon van de vermoorde Robert f. Kennedy en Robert f. Kennedy de boer van de vermoorde president John F. Kennedy als leiding over nieuwe commissie die vaccinaties gaat beoordelen. Kennedy heeft een realistisch beeld over de ernst van de problematiek. Kinderen met autisme stijgt massaal in de VS. Volgens Kennedy zijn de gevolgen van autisme te wijten aan de schadelijkheid van de kwik in de vaccinaties, waardoor kinderen op jonge leeftijd kwikvergiftiging kunnen oplopen.

Het is game over voor de vaccinatiemaffia. In Nederland en in Amerika herwint van het gezond verstand.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s