De toekomst na Trump (2)

zonder-titel00

Gisteren keek ik naar de wereld draait door waar Lodewijk Asscher, van de PVDA, te gast was en Trump op een lijn zette met Adolf Hitler. Dit sluit aan bij de lange waslijst van de nazi vergelijkingen van de PVDA. Iedere discussie over immigratie werd door de PVDA gemeden en gecriminaliseerd als nazi. Janmaat, Fortuyn en Wilders zijn door het voorbeeld van. Zowel Janmaat,Fortuyn en Wilders werden in de nazihoek gezet. Om een voorbeeld te geven: Rob Oudkerk legde tijdens de Februaristaking de link tussen Fortuyn en de tweede wereldoorlog. (zie hier). Hetzelfde verhaal is de directe democratie waar een volksreferendum wordt aangeduid als “een naziding”. Dit is ook nog eens in tegenstelling wat ze op hun eigen website te vinden is. Zien we een patroon? Ja, politieke tegenstanders en lastige onderwerpen worden structureel afgedaan als nazi.

Waar niet bij wordt stilgestaan is dat het punt wat Asscher wilt maken totaal niet klopt. Ten eerste spreken we hier over een fictief boek. Ten tweede heeft er nooit een verkiezingsstrijd plaatsgevonden tussen Charles Lindbergh en Roosevelt! Een de vergelijking gaat niet op en is tevens gebaseerd op fictie. Als in 1940 Charles Lindbergh werkelijk de tegenkandidaat was van Roosevelt had Asscher een punt. Wat we gisteren feitelijk zagen was weer hetzelfde patroon wat de PVDA decennia lang gebruikt.

Altijd heeft de PVDA kritiek op hun politieke tegenstanders, maar nooit kijken ze zichzelf eens goed in de spiegel. Nooit kijken ze naar de gevolgen van hun eigen beleid. Minister Plasterk wil bijvoorbeeld een boeteheffing voor gemeentes die te weinig vluchtelingen opnemen. Over de tal van incidenten die door vluchtelingen begaan wordt niet over gesproken door de PVDA. Ik som een paar incidenten en voorbeelden op:

De moord en verkrachting op geneeskundestudente Maria Ladenburger door een 17 jarige vluchteling uit Afghanistan.

-De immigratie is onhoudbaar geworden als voorbeelden Parijs en Calais.

massa verkrachtingen van jonge vrouwen

-uitgeprocedeerde asielzoekers (illegalen) kraken panden in de Amsterdamse binnenstad.

De vernielingen tijdens nieuwjaarsnacht in Malmö gepleegd door immigranten.

Natuurlijk maakt niet iedere vluchteling of immigrant zich hier schuldig aan. Dat is ook niet het punt wat ik wil maken. Een openbaar debat en discussie over het immigratie beleid moet toch op z’n mist gevoerd kunnen worden.

In de politiek zie je langzaam een patroon ontstaan waar uit angst voor het opkommede populisme (wat mede gesteund woord door het zionisme) (zie hier) schuift zowel de EU als z’n gecontroleerde politici (Rutte),( Pechtold) op naar een strenge immigratiepolitiek.  

Interessante ontwikkelingen…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s